SONS OF CODING : Finding your next Super Hero!

SONS OF CODING : AGENȚIA TA DE RECRUTARE IT

Recrutare IT pentru startup-uri

Dezvoltă-ți afacerea, din start-up într-o companie de succes!

Cauți profesioniști IT talentați?

sons-of-coding

Când compania ta se află în prima etapă de dezvoltare și este înființată ca tip de afacere startup, cauți să te adaptezi rapid și continuu la piața concurențială. Indiferent de produsul sau de serviciul pe care îl promovează startup-ul tău, eficiența departamentului IT va determina dezvoltarea business-ului. Trebuie să rămâi inovativ și relevant, iar noi te ajutăm să angajezi profesioniștii IT de care ai nevoie.

O campanie de recrutare IT pentru startup-uri te conectează cu specialiști IT talentați –  potriviți pentru ocuparea pozițiilor deschise în echipa IT. Te ajutăm să economisești timp și resurse, investind în valoarea startup-ului tău ca afacere. Parteneriatul cu noi îți oferă avantajul expertizei noastre tehnice și de recrutare IT, precum și de consultanță pe servicii complete de training IT.

Sons of Coding

Recrutare IT pentru startup-ul tău

Procesul de recrutare IT pentru startup-ul tău este unul complex, care respectă câțiva pași eficienți. Sistemul nostru se bazează pe propria experiență în angajarea echipelor IT, astfel încât înțelegem cerințele și provocările industriei. Așadar, îți oferim în primul rând consultanță pe identificarea tuturor nevoilor tale pentru angajări IT – permanente și temporare sau colaborări IT cu freelanceri.

Dacă ai nevoie de training pentru echipa IT existentă, te ajutăm să îți transformi angajații în specialiștii IT potriviți pentru exigențele tale specifice. Cu o metodologie riguroasă de training, mentorii noștri îți pot duce echipa la un nivel superior. Dacă ai nevoie de completarea echipelor sau construirea întregului departament IT, recrutorii noștri experimentați îți vor selecta candidații ideali.

Sons Of Coding

Recrutarea noilor talente IT

Derulăm recrutarea noilor talente IT – specialiști juniori sau seniori, printr-un proces de recrutare complex, personalizat și eficient. Sistemul pe care l-am perfecționat filtrează candidații eligibili, conform competențelor tehnice și interpersonale solicitate de fiecare poziție IT deschisă. Dacă nu ai experiență, externalizarea nevoilor de recrutare IT este esențială pentru dezvoltarea startup-ului tău.

Sons Of Coding

Etapele procesului de recrutare IT

1. Stabilirea nevoilor de recrutare IT

Obiectivul primei noastre întâlniri este stabilirea nevoilor de recrutare IT pentru startup-ul tău. În această etapă, identificăm și adunăm toate informațiile legate de strategia de dezvoltare a afacerii tale, pentru integrarea cu succes a procesului de recrutare IT. Acum cunoaștem echipele, produsele, serviciile, proiectele, procedurile, cultura organizațională, nevoile și performanțele companiei tale.

2. Crearea profilului pentru fiecare poziție de IT

După ce am evaluat nevoile de recrutare IT pentru startup-ul tău, urmează crearea profilului pentru fiecare poziție de IT deschisă. Profilul este personalizat și cuprinde în mod detaliat competențele tehnice și interpersonale, calificările, experiența și abilitățile necesare pentru ocuparea poziției. Descrierea profilului urmărește îndeplinirea cerințelor, atribuțiilor și responsabilităților impuse.

3. Dezvoltarea strategiei de recrutare IT

Strategia de recrutare IT pentru startup-ul tău este personalizată pe obiectivele și pe strategia de dezvoltate a companiei. Căutăm oamenii specializați potriviți care să preia atribuțiile posturilor pentru care s-au calificat cu succes. Astfel, vom concentra strategia de recrutare IT pe instrumentele, mijloacele și tacticile tehnologice care să înregistreze o rată de conversie cât mai mare.

4. Identificarea și atragerea candidaților eligibili

Identificarea și atragerea candidaților potriviți pentru posturile disponibile reprezintă etapa cea mai importantă a procesului de recrutare IT. Sursele de recrutare sunt complexe, urmând o metodologie de lucru specifică, superioară mijloacelor clasice – prin promovări interne și externe. Ca agenție specializată de recrutare, ne adresăm cu succes și profesioniștilor IT care nu își caută un nou job.  

5. Selectarea și abordarea candidaților

Selectarea candidaților este partea cea mai dificilă a procesului de recrutare IT și implică examinarea tuturor CV-urilor relevante din baza de date aferentă pozițiilor IT deschise. Evaluăm competențele tehnice, experiența, abilitățile specifice, acreditările și certificările fiecărui candidat. În urma selecției, abordăm doar candidații care corespund profilului stabilit și cerințelor companiei tale.

6. Testarea și interviul de recrutare IT

Testarea și interviul de recrutare IT au scopul de a evalua candidații – prin telefon, online și față în față. Verificăm abilitățile tehnice și interpersonale, cu scopul de a identifica compatibilitățile cu cerințele postului și cu restul echipei, precum și integrarea în cultura organizațională a companiei. După finalizarea interviurilor de recrutare, vom programa interviul final cu echipa ta.

7. Prezentarea candidaților

Prezentarea candidaților se face în urma interviurilor și reprezintă recomandarea noastră sub forma unui CV standard de evaluare, creat de noi. Acesta cuprinde toate informațiile relevante despre fiecare candidat, astfel încât să poți decide alegerile pentru interviurile finale de selecție. Prezentarea candidaților cuprinde date despre abilitățile profesionale, motivaționale și psihologice ale acestora.

Consultanță continuă în recrutare IT

Suntem alături de tine, pas cu pas, până la finalizarea procesului de recrutare IT. Pentru angajarea cu succes a talentelor de care ai nevoie, te consultăm cu privire la ultimele tendințe ale pieței IT, dar și la natura altor factori care influențează negocierile de angajare: pachetele salariale și de beneficii (asigurările private, flexibilitatea programului sau oportunitățile de specializare profesională).

Inovativ. Personalizat. Eficient. 

Procesul de recrutare IT

  • Identificarea nevoilor de recrutare IT: 2 zile
  • Căutarea candidaților potriviți pe profil: 5 zile
  • Conducerea interviurilor de evaluare: 3 zile
  • Susținerea interviurilor tehnice: 10 zile
  • Finalizarea procesului de angajare: 5 zile

Presets Color

Primary
Secondary
Call Now Button