SONS OF CODING : Finding your next Super Hero!

SONS OF CODING : AGENȚIA TA DE RECRUTARE IT

Salut!

Suntem Sons of Coding – echipa de recrutare IT care crede în puterea conectării reale a oamenilor cu interese, pasiuni și aspirații comune, dincolo de nevoile și de avantajele performanțelor profesionale care-i reunesc.

sons-of-coding

Recrutori IT cu experiență

Pasiunea pentru IT

Ne ghidează dedicarea în toate activitățile companiei, cu precădere în expertiza tehnică, de training și de recrutare a talentelor din acest domeniu. Obiectivul nostru este progresul companiei tale, începând cu identificarea punctelor tari și a celor slabe din departamentul IT, și finalizând cu perfecționarea și completarea echipelor.

Toți pașii parteneriatului nostru ne reflectă valorile autentice, cultivate pe parcursul a cinci ani de experiență: sesizarea nevoilor de recrutare IT, identificarea ocaziilor favorabile pe piață, elaborarea strategiilor, activitățile de contactare, evaluare și selecție a candidaților, interviurile preliminare și consultanța în luarea deciziilor finale. 

How We Work

Procesul de recrutare

STEP
1…
arrow

Identificarea nevoilor

2 zile

STEP
2…
arrow

Căutarea candidaților potriviți pe profil

5 zile

STEP
3…
arrow

Conducerea interviurilor de evaluare

3 zile

STEP

4…

arrow

Susținerea interviurilor tehnice

10 zile

STEP

5…

arrow

Finalizarea procesului de angajare

5 zlie

Sons Of Coding

Specialiști în recrutare IT

Ca specialiști în recrutare IT, ne concentrăm asupra capacităților profesionale și calităților personale ale candidaților recrutați, aplicând continuu idei inovatoare în crearea de valoare pentru compania ta. Suntem deschiși și prietenoși, mereu cu o perspectivă clară asupra pieței IT, pentru elaborarea strategiilor corecte – pe baza unor analize riguroase.

Uzanțele procesului nostru de recrutare sunt adaptate strategiilor construite astfel încât să reflecte fidel nevoile și așteptările companiei tale. Echipa noastră s-a specializat în domeniul IT în ultimii 10-15 ani, astfel încât recunoaștem și valorificăm potențialul, talentul, dedicarea și pasiunea adevărată, indispensabile în acest domeniu extrem de competitiv.

Sons Of Coding

Valorile noastre

Reușim să cultivăm relații demne de partenerii noștri, care respectă principiile încrederii, autenticității și diversității. Ne bazăm succesul proceselor specializate de training și de recrutare pe utilizarea unor metodologii atestate și mereu în pas cu evoluțiile tehnologice din domeniul IT. Scopul nostru este randamentul maxim al dezvoltării companiei tale.

Avem experiența de a crea un mediu în care atragem cei mai buni candidați, dovedindu-ne calitatea de partener de încredere pentru evaluarea, recrutarea, specializarea și dezvoltarea echipelor tale IT. Îți oferim consultanță pe tot parcursul colaborării noastre, pentru o eficiență extremă a rezultatelor, care să te ajute să evoluezi alături de noi.

Sons Of Coding

Alături de compania ta

Suntem specializați în servicii complete de traininguri, consultanță și recrutare în domeniul IT, înțelegem varietatea tipurilor de culturi organizaționale și îți garantăm un proces de recrutare rapid și plăcut.

Presets Color

Primary
Secondary
Call Now Button