SONS OF CODING : Finding your next Super Hero!

SONS OF CODING : AGENȚIA TA DE RECRUTARE IT

Recrutare IT pentru companii

Dorești dezvoltarea departamentului IT al companiei tale?

Te ajutăm cu o nouă strategie de recrutare IT

sons-of-coding
recrutare it pentru companii

Când ai hotărât să îți duci compania la nivelul următor de IT și nu ai experiență în dezvoltarea strategiei, soluția inteligentă vine întotdeauna din externalizarea procesului de recrutare IT. Dezvoltarea companiei presupune o reconcepere a strategiei proprii, printr-un proces complex de evaluare și recrutare IT. Astfel, reîntregim departamentul IT în mod adecvat cerințelor pieței.

 

O nouă strategie de recrutare IT definește prioritățile companiei și exploatează ocaziile cele mai mari ale pieței de azi, în conformitate cu obiectivele stabilite. Evoluția companiei tale se bazează pe avantajul competitiv al performanței echipelor proprii, iar parteneriatul cu noi preia implementarea întregului proces de evaluare și recrutare IT, precum și serviciile complete de training IT.

Sons of Coding

Recrutare IT pentru compania ta

Procesul de recrutare IT pentru compania ta este unul complex și este menit să asigure claritatea identificării nevoilor companiei tale și viteza modului de realizare a acestora, într-o manieră profitabilă. Sistemul nostru de recrutare IT se bazează pe expertiza tehnică și de recrutare IT a mai multor ani, în care ne-am perfecționat metodologiile de recrutare prin angajarea propriilor echipe IT.

Suntem cu adevărat pasionați de domeniul IT, astfel încât cunoaștem competiția din piață și toate provocările pe care trebuie să rămânem concentrați. Creșterea unui departament IT puternic se bazează pe identificarea și recrutarea eficientă a celor mai potriviți candidați profesioniști IT – pentru angajări permanente și temporare – sau colaborarea cu freelanceri IT de top.

Sons Of Coding

Recrutarea echipelor IT

Te ajutăm să îți crești departamentul IT în funcție de nevoile specifice ale companiei tale. Ai nevoie de training IT? Mentorii noștri experți IT îți transformă echipa în cei mai buni specialiști IT. Ai nevoie de noi profesioniști IT? Deținem metodologia și conexiunile optime de recrutare IT ca să te conectăm doar cu specialiști IT de top, care corespund nevoilor și cerințelor departamentului tău.

Sons Of Coding

Etapele procesului de recrutare IT

1. Stabilirea nevoilor de recrutare IT

Obiectivul primei noastre întâlniri este stabilirea nevoilor de recrutare IT pentru compania ta. În această etapă, identificăm și adunăm toate informațiile legate de strategia de dezvoltare a afacerii tale, pentru integrarea cu succes a procesului de recrutare IT. Acum cunoaștem echipele, produsele, serviciile, proiectele, procedurile, cultura organizațională, nevoile și performanțele companiei tale.

2. Crearea profilului pentru fiecare poziție de IT

După ce am evaluat nevoile de recrutare IT pentru compania ta, urmează crearea profilului pentru fiecare poziție de IT deschisă. Profilul este personalizat și cuprinde în mod detaliat competențele tehnice și interpersonale, calificările, experiența și abilitățile necesare pentru ocuparea poziției. Descrierea profilului urmărește îndeplinirea cerințelor, atribuțiilor și responsabilităților impuse.

3. Dezvoltarea strategiei de recrutare IT

Strategia de recrutare IT pentru compania ta este personalizată pe obiectivele și pe strategia proprie de dezvoltate a acesteia. Căutăm oamenii specializați potriviți care să preia atribuțiile posturilor pentru care s-au calificat cu succes. Astfel, vom concentra strategia de recrutare IT pe instrumentele, mijloacele și tacticile tehnologice care să înregistreze o rată de conversie cât mai mare.

4. Identificarea și atragerea candidaților eligibili

Identificarea și atragerea candidaților potriviți pentru posturile disponibile reprezintă etapa cea mai importantă a procesului de recrutare IT. Sursele de recrutare sunt complexe, urmând o metodologie de lucru specifică, superioară mijloacelor clasice – prin promovări interne și externe. Ca agenție specializată de recrutare, ne adresăm cu succes și profesioniștilor IT care nu își caută un nou job.  

5. Selectarea și abordarea candidaților

Selectarea candidaților este partea cea mai dificilă a procesului de recrutare IT și implică examinarea tuturor CV-urilor relevante din baza de date aferentă pozițiilor IT deschise. Evaluăm competențele tehnice, experiența, abilitățile specifice, acreditările și certificările fiecărui candidat. În urma selecției, abordăm doar candidații care corespund profilului stabilit și cerințelor companiei tale.

6. Testarea și interviul de recrutare IT

Testarea și interviul de recrutare IT au scopul de a evalua candidații – prin telefon, online și față în față. Verificăm abilitățile tehnice și interpersonale, cu scopul de a identifica compatibilitățile cu cerințele postului și cu restul echipei, precum și integrarea în cultura organizațională a companiei. După finalizarea interviurilor de recrutare, vom programa interviul final cu echipa ta.

7. Prezentarea candidaților

Prezentarea candidaților se face în urma interviurilor și reprezintă recomandarea noastră sub forma unui CV standard de evaluare, creat de noi. Acesta cuprinde toate informațiile relevante despre fiecare candidat, astfel încât să poți decide alegerile pentru interviurile finale de selecție. Prezentarea candidaților cuprinde date despre abilitățile profesionale, motivaționale și psihologice ale acestora.

8. Consultanță continuă în recrutare IT

Suntem alături de tine, pas cu pas, până la finalizarea procesului de recrutare IT. Pentru angajarea cu succes a talentelor de care ai nevoie, te consultăm cu privire la ultimele tendințe ale pieței IT, dar și la natura altor factori care influențează negocierile de angajare: pachetele salariale și de beneficii (asigurările private, flexibilitatea programului sau oportunitățile de specializare profesională).

Inovativ. Personalizat. Eficient. 

Procesul de recrutare IT

  • Identificarea nevoilor de recrutare IT: 2 zile
  • Căutarea candidaților potriviți pe profil: 5 zile
  • Conducerea interviurilor de evaluare: 3 zile
  • Susținerea interviurilor tehnice: 10 zile
  • Finalizarea procesului de angajare: 5 zile

Presets Color

Primary
Secondary
Call Now Button